KISIEL MALINOWY Z  ORZECHAMI I OTRĘBAMI

 

 

Składniki na 1 porcję

Maliny (mrożone) - 50 g (0.1 x Opakowanie)
Jabłko - 50 g (0.33 x Sztuka)
Granat - 50 g (0.5 x Sztuka)
Orzechy włoskie - 3 g (0.2 x Łyżka)
Kisiel (proszek) - 30 g (3.75 x Łyżka)
Otręby owsiane - 15 g (2.14 x Łyżka)

 

 

 

Sposób przygotowania:

Kisiel przygotować wg przepisu na opakowaniu. Do wysokiego naczynia na dno włożyć,
pokrojone w kostkę jabłko, maliny, nasiona granatu, orzechy i otręby, wlać ciepły kisiel.

 

 

 

Wartość odżywcza:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KATARZYNA KASZYCA

opracowała przepisy i artykuł

kategoria: deser

 

 

 

14 listopada 2017

KISIEL MALINOWY Z ORZECHAMI I OTRĘBAMI

Z serii Zdrowy Blog:

20 lutego 2018
DZIEŃ KOBIET W INSTYTUCIE DIETETYKI   Dzień kobiet to idealny czas na to, aby o siebie zadbać. Aby w tym pomóc przygotowaliśmy dla Pań specjalną ofertę na ten dzień.   Zapraszamy wszystkie
16 lutego 2018
Nowe normy Żywienia dla populacji Polski 2017   Instytut Żywności i Żywienia przygotował nowelizację norm żywienia dla populacji Polski. Wcześniejsza aktualizacja miała miejsce w 2012 roku. Kolejna jest planowana na rok

COŚ NA DESER:

UMÓW SIĘ TELEFONICZNIE

NAPISZ DO NAS

Dołącz do nas na:

 

 

 

 

CHCESZ BYĆ NA BIEŻĄCO Z NOWINAMI O ZDROWYM ŻYCIU?

ZAPISZ SIĘ DO
ZDROWEGO NEWSLETTERA

Wszelkie prawa zastrzeżone dla Instytut Dietetyki i Promocji Zdrowia by SPECTRUM MARKETING © 2016

  +48 787 323 370

 

    rejestracja@instytutdietetyki.pl

 

GABINET W TYCHACH

 

ul. Owczarska 9
43-100 Tychy

 

 

 

 

 

GABINET W KATOWICACH

 

ul. Podgórna 4
40-008
Katowice

GABINET W ZABRZU

 

ul. Wolności 338b
41-811 Zabrze

Naszymi klientami są również mieszkańcy takich miast jak: Sosnowiec, Gliwice, Bielsko-Biała.

GODZINY OTWARCIA:

 

poniedziałek 08:00 – 20:00
wtorek 08:00 – 20:00
środa 08:00 – 20:00
czwartek 08:00 – 20:00
piątek 08:00 – 16:00

 

NASZE SIEDZIBY

DOŁĄCZ DO NAS W SIECI:

KONTAKT:

Nasi Partnerzy:

 

DANE DO PRZELEWÓW:

 

Instytut Dietetyki i Promocji Zdrowia

41-409 Mysłowice, Kosztowska 27

ING BANK ŚLĄSKI: 50 1050 1399 1000 0091 4749 5429


Kod Swift ING Banku Śląskiego czyli: INGBPLPW
IBAN tworzymy poprzez dodanie tylko liter PL przed numerem rachunku.

CHCESZ BYĆ NA BIEŻĄCO Z NOWINAMI O ZDROWYM ŻYCIU?

ZAPISZ SIĘ DO
ZDROWEGO NEWSLETTERA

tel. 787 323 370

NAPISZ DO NAS