ZDROWY BLOG - PRZEPISY

19 czerwca 2018
BATATY ZAPIEKANE W ZIOŁACH PROWANSALSKICH Z DIPEM CZOSNKOWYM.       Składniki na 1 porcję   Bataty - 250 g (1 x Sztuka) Zioła prowansalskie - 6 g (2 x Łyżeczka) Sól himalajska -
19 czerwca 2018
NALEŚNIKI ALA SHREK       Składniki na 1 porcję     Mleko krowie lub roślinne  - 70 g (0,3 x szklanka) Jajko - 56 g (1 x sztuka) Szpinak  - 50 g (2 x
23 maja 2018
FASOLOVE BROWNIE     Składniki na 1 porcję   Fasola czerwona 220 g (1 puszka - odsączona)
 Banan 120 g (1 sztuka)
 Jajko 100 g (2 sztuki)
 Kakao 30 g (3 łyżki)
 Ksylitol
23 maja 2018
SZYBKIE DANIE Z PATELNI     Składniki na 1 porcję   Jajko 50 g (1 sztuka) Oliwki 25 g (10 sztuk) Boczniaki 90 g (1 garść) Pomidory suszone 21 g (3 plastry) Kiełki
23 maja 2018
MAKARON Z POMIDORKAMI, OLIWKAMI, RUKOLĄ Z SEREM KOZIM I BURAKIEM     Składniki na 1 porcję   Makaron kokardki 45 g (1/2 szklanki) 
Burak 90 g (1/2 szklanki)
 Oliwki 25 g (10 sztuk)

23 maja 2018
ŚNIADANIE AKTYWNYCH MISTRZÓW, CZYLI WYBUCHOWY MIX Z BAKALIAMI I DAKTYLAMI W WERSJI ROŚLINNEJ     Składniki na 1 porcję   Płatki orkiszowe 16 g (2 łyżki) 
Granat 50 g (1/2 sztuki)
 Orzechy włoskie

ŚNIADANIA

ZUPY

DANIA GŁÓWNE

SAŁATKI

KOKTAJLE

DESERY

PIECZYWO

OSTATNIO DODANE:

NA CO MASZ OCHOTĘ?

ŚNIADANIA

ZUPY

DANIA GŁÓWNE

SAŁATKI

KOKTAJLE

DESERY

PIECZYWO

23 maja 2018
ŚNIADANIE AKTYWNYCH MISTRZÓW, CZYLI WYBUCHOWY MIX Z BAKALIAMI I DAKTYLAMI W WERSJI ROŚLINNEJ     Składniki na 1 porcję   Płatki orkiszowe 16 g (2 łyżki) 
Granat 50 g (1/2 sztuki)
 Orzechy włoskie
14 listopada 2017
ZUPA Z DYNI Z ZIEMNIAKAMI     Składniki na 1 porcję Dynia - 200 g (1 x Porcja) Cebula - 80 g (0.8 x Sztuka) Olej rzepakowy - 10 g (1 x
19 czerwca 2018
BATATY ZAPIEKANE W ZIOŁACH PROWANSALSKICH Z DIPEM CZOSNKOWYM.       Składniki na 1 porcję   Bataty - 250 g (1 x Sztuka) Zioła prowansalskie - 6 g (2 x Łyżeczka) Sól himalajska -
20 kwietnia 2018
SAŁATKA Z  BOBEM I SŁONECZNIKIEM     Składniki na 1 porcję Sałata lodowa - 50 g (2.5 x Liść) (na zdjęciach sałata batawska) Bób - 70 g (0.88 x Garść) Słonecznik, nasiona,
29 stycznia 2018
ENERGETYCZNY KOKTAJL Z MANGO I BANANEM       Składniki na 1 porcję Płatki owsiane - 15 g (1.5 x Łyżka) Miód pszczeli - 10 g (0.42 x Łyżka) Banan - 50 g
19 czerwca 2018
NALEŚNIKI ALA SHREK       Składniki na 1 porcję     Mleko krowie lub roślinne  - 70 g (0,3 x szklanka) Jajko - 56 g (1 x sztuka) Szpinak  - 50 g (2 x

Wszelkie prawa zastrzeżone dla Instytut Dietetyki i Promocji Zdrowia by SPECTRUM MARKETING © 2016

  +48 787 323 370

 

    rejestracja@instytutdietetyki.pl

 

GABINET W TYCHACH

 

ul. Owczarska 9
43-100 Tychy

 

 

 

 

 

GABINET W KATOWICACH

 

ul. Podgórna 4
40-008
Katowice

GABINET W ZABRZU

 

ul. Wolności 338b
41-811 Zabrze

Niedługo znajdziesz nas także w Sosnowcu, Gliwicach i Bielsku-Białej.

GODZINY OTWARCIA:

 

poniedziałek 08:00 – 20:00
wtorek 08:00 – 20:00
środa 08:00 – 20:00
czwartek 08:00 – 20:00
piątek 08:00 – 16:00

 

NASZE SIEDZIBY

DOŁĄCZ DO NAS W SIECI:

KONTAKT:

Nasi Partnerzy:

 

DANE DO PRZELEWÓW:

 

Instytut Dietetyki i Promocji Zdrowia

41-409 Mysłowice, Kosztowska 27

ING BANK ŚLĄSKI: 50 1050 1399 1000 0091 4749 5429


Kod Swift ING Banku Śląskiego czyli: INGBPLPW
IBAN tworzymy poprzez dodanie tylko liter PL przed numerem rachunku.

CHCESZ BYĆ NA BIEŻĄCO Z NOWINAMI O ZDROWYM ŻYCIU?

ZAPISZ SIĘ DO
ZDROWEGO NEWSLETTERA

ZAPISZ MNIE
ZAPISZ MNIE
Witaj w Naszym gronie :)
Jeżeli nie podasz nam swojego maila, to nie
mamy jak do Ciebie pisać.

tel. 787 323 370

NAPISZ DO NAS