ZDROWY BLOG - PRZEPISY

20 kwietnia 2018
CIASTECZKA Z JABŁKIEM I AMARANTUSEM     Składniki na 10 porcjI   Zjedz 1 z 10 porcji   Jabłko - 150 g (1 x Sztuka) Ekspandowane ziarno amarantusa - 15 g (5 x Łyżka)
20 kwietnia 2018
SAŁATKA Z  BOBEM I SŁONECZNIKIEM     Składniki na 1 porcję Sałata lodowa - 50 g (2.5 x Liść) (na zdjęciach sałata batawska) Bób - 70 g (0.88 x Garść) Słonecznik, nasiona,
29 stycznia 2018
SAŁATKA Z KIWI I JABŁKA Z PRAŻONYM SŁONECZNIKIEM     Składniki na 1 porcję   Jabłko - 150 g (1 x Sztuka) Kiwi - 150 g (2 x Sztuka) Nasiona słonecznika - 20
29 stycznia 2018
RYŻ Z JABŁKIEM I CYNAMONEM FIT       Składniki na 1 porcję   Jabłko - 150 g (1 x Sztuka) Masło extra - 5 g (1 x Łyżeczka) Ryż brązowy - 50 g
29 stycznia 2018
ENERGETYCZNY KOKTAJL Z MANGO I BANANEM       Składniki na 1 porcję Płatki owsiane - 15 g (1.5 x Łyżka) Miód pszczeli - 10 g (0.42 x Łyżka) Banan - 50 g
29 stycznia 2018
KASZA JAGLANA Z WARZYWAMI, KIEŁKAMI I NASIONAMI CHIA       Składniki na 1 porcję Sól (biała) - 2 g (2 x Szczypta) Cukinia - 70 g (0.23 x Sztuka) Kiełki rzodkiewki -

ŚNIADANIA

ZUPY

DANIA GŁÓWNE

SAŁATKI

KOKTAJLE

DESERY

PIECZYWO

OSTATNIO DODANE:

NA CO MASZ OCHOTĘ?

ŚNIADANIA

ZUPY

DANIA GŁÓWNE

SAŁATKI

KOKTAJLE

DESERY

PIECZYWO

29 stycznia 2018
RYŻ Z JABŁKIEM I CYNAMONEM FIT       Składniki na 1 porcję   Jabłko - 150 g (1 x Sztuka) Masło extra - 5 g (1 x Łyżeczka) Ryż brązowy - 50 g
14 listopada 2017
ZUPA Z DYNI Z ZIEMNIAKAMI     Składniki na 1 porcję Dynia - 200 g (1 x Porcja) Cebula - 80 g (0.8 x Sztuka) Olej rzepakowy - 10 g (1 x
29 stycznia 2018
GULASZ WOŁOWY Z KASZA GRYCZANĄ     Składniki na 1 porcję:   Ogórki kiszone - 150 g (2.5 x Sztuka) Cebula - 50 g (0.5 x Sztuka) Pieczarki - 50 g (2.5 x
20 kwietnia 2018
SAŁATKA Z  BOBEM I SŁONECZNIKIEM     Składniki na 1 porcję Sałata lodowa - 50 g (2.5 x Liść) (na zdjęciach sałata batawska) Bób - 70 g (0.88 x Garść) Słonecznik, nasiona,
29 stycznia 2018
ENERGETYCZNY KOKTAJL Z MANGO I BANANEM       Składniki na 1 porcję Płatki owsiane - 15 g (1.5 x Łyżka) Miód pszczeli - 10 g (0.42 x Łyżka) Banan - 50 g
20 kwietnia 2018
CIASTECZKA Z JABŁKIEM I AMARANTUSEM     Składniki na 10 porcjI   Zjedz 1 z 10 porcji   Jabłko - 150 g (1 x Sztuka) Ekspandowane ziarno amarantusa - 15 g (5 x Łyżka)

Wszelkie prawa zastrzeżone dla Instytut Dietetyki i Promocji Zdrowia by SPECTRUM MARKETING © 2016

  +48 787 323 370

 

    rejestracja@instytutdietetyki.pl

 

GABINET W TYCHACH

 

ul. Owczarska 9
43-100 Tychy

 

 

 

 

 

GABINET W KATOWICACH

 

ul. Podgórna 4
40-008
Katowice

GABINET W ZABRZU

 

ul. Wolności 338b
41-811 Zabrze

Niedługo znajdziesz nas także w Sosnowcu, Gliwicach i Bielsku-Białej.

GODZINY OTWARCIA:

 

poniedziałek 08:00 – 20:00
wtorek 08:00 – 20:00
środa 08:00 – 20:00
czwartek 08:00 – 20:00
piątek 08:00 – 16:00

 

NASZE SIEDZIBY

DOŁĄCZ DO NAS W SIECI:

KONTAKT:

Nasi Partnerzy:

 

DANE DO PRZELEWÓW:

 

Instytut Dietetyki i Promocji Zdrowia

41-409 Mysłowice, Kosztowska 27

ING BANK ŚLĄSKI: 50 1050 1399 1000 0091 4749 5429


Kod Swift ING Banku Śląskiego czyli: INGBPLPW
IBAN tworzymy poprzez dodanie tylko liter PL przed numerem rachunku.

CHCESZ BYĆ NA BIEŻĄCO Z NOWINAMI O ZDROWYM ŻYCIU?

ZAPISZ SIĘ DO
ZDROWEGO NEWSLETTERA

ZAPISZ MNIE
ZAPISZ MNIE
Witaj w Naszym gronie :)
Jeżeli nie podasz nam swojego maila, to nie
mamy jak do Ciebie pisać.

tel. 787 323 370

NAPISZ DO NAS