ZDROWY BLOG - PRZEPISY

09 października 2018
KASZA JAGLANA W SŁOIKU
08 października 2018
SAŁATKA Z PIECZONĄ DYNIĄ, SEREM FETA, ORZECHAMI I SZPINAKIEM Składniki na porcję: Dynia - 100 g (0.5 x Porcja) Ser typu "Feta" - 20 g (0.4 x Porcja) Kasza jęczmienna,
08 października 2018
BROWNIE Składniki na 8 porcji: Fasola czarna (konserwowa) - 200 g (13.33 x Łyżka) Mąka owsiana (pełnoziarnista) - 200 g (13.33 x Łyżka) Kakao niskotłuszczowe - 20 g (2 x
08 października 2018
LECZO WARZYWNE Składniki na porcję: Czarnuszka - 5 g (1 x Łyżeczka) Ryż biały - 50 g (3.33 x Łyżka) Papryka czerwona - 150 g (1.07 x Sztuka) Pomidory z
04 października 2018
PIZZA Z PATELNI Pizza z patelni to jeden z przykładów obiadu na naszej diecie redukcyjnej. To nie prawda, że na diecie nie można zjeść od czasu do czasu czegoś dobrego.
27 września 2018
SAŁATKA Z BOBEM I MALINAMI Składniki na porcję: Bób - 50 g (0.62 x Garść) Maliny - 80 g (1.33 x Garść) Sałata rzymska - 80 g (2.29 x Liść)

ŚNIADANIA

ZUPY

DANIA GŁÓWNE

SAŁATKI

KOKTAJLE

DESERY

PIECZYWO

OSTATNIO DODANE:

NA CO MASZ OCHOTĘ?

ŚNIADANIA

ZUPY

DANIA GŁÓWNE

SAŁATKI

KOKTAJLE

DESERY

PIECZYWO

20 września 2018
ŚNIADANIE Z PATELNI, CZYLI JAJKA I DYNIA W POMIDORACH Składniki na 1 porcję Papryka czerwona - 70 g (0.5 x Sztuka) Dynia - 80 g (0.4 x Porcja) Jaja kurze
14 listopada 2017
ZUPA Z DYNI Z ZIEMNIAKAMI     Składniki na 1 porcję Dynia - 200 g (1 x Porcja) Cebula - 80 g (0.8 x Sztuka) Olej rzepakowy - 10 g (1 x
08 października 2018
LECZO WARZYWNE Składniki na porcję: Czarnuszka - 5 g (1 x Łyżeczka) Ryż biały - 50 g (3.33 x Łyżka) Papryka czerwona - 150 g (1.07 x Sztuka) Pomidory z
08 października 2018
SAŁATKA Z PIECZONĄ DYNIĄ, SEREM FETA, ORZECHAMI I SZPINAKIEM Składniki na porcję: Dynia - 100 g (0.5 x Porcja) Ser typu "Feta" - 20 g (0.4 x Porcja) Kasza jęczmienna,
27 września 2018
KOKTAJL Z AMARANTUSEM Składniki na porcję: Truskawki - 20 g (0.29 x Garść) Banan - 60 g (0.5 x Sztuka) Ekspandowane ziarno amarantusa - 30 g (10 x Łyżka) Jogurt
09 października 2018
KASZA JAGLANA W SŁOIKU

tel. 787 323 370

NAPISZ DO NAS

SKLEP ONLINE

DIETETYK TESTUJE

06 sierpnia 2018
ZUPA KREM   Kolejnym produktem sprawdzanym przez naszego dietetyka jest cała gama zup krem z sieci Biedronka. W dzisiejszej odsłonie zupa cukiniowa z dodatkiem wędzonego pstrąga (również do nabycia w Biedronce)
07 września 2018
Burgery z czerwonej soczewicy Pani Aldony Składniki na 5 porcję: Soczewica czerwona - 400 g  (33 x łyżka) Cebula - 100 g (1,0 x sztuka) Jajko - 56 g (1,0

PRZEPISY CZYTELNIKÓW

Wszelkie prawa zastrzeżone dla Instytut Dietetyki i Promocji Zdrowia by SPECTRUM MARKETING © 2016

  +48 787 323 370

 

    rejestracja@instytutdietetyki.pl

 

GABINET W TYCHACH

 

ul. Owczarska 9
43-100 Tychy

 

 

 

 

 

GABINET W KATOWICACH

 

ul. Podgórna 4
40-008
Katowice

GABINET W ZABRZU

 

ul. Wolności 338b
41-811 Zabrze

Niedługo znajdziesz nas także w Sosnowcu, Gliwicach i Bielsku-Białej.

GODZINY OTWARCIA:

 

poniedziałek 08:00 – 20:00
wtorek 08:00 – 20:00
środa 08:00 – 20:00
czwartek 08:00 – 20:00
piątek 08:00 – 16:00

 

NASZE SIEDZIBY

DOŁĄCZ DO NAS W SIECI:

KONTAKT:

Nasi Partnerzy:

 

DANE DO PRZELEWÓW:

 

Instytut Dietetyki i Promocji Zdrowia

41-409 Mysłowice, Kosztowska 27

ING BANK ŚLĄSKI: 50 1050 1399 1000 0091 4749 5429


Kod Swift ING Banku Śląskiego czyli: INGBPLPW
IBAN tworzymy poprzez dodanie tylko liter PL przed numerem rachunku.

CHCESZ BYĆ NA BIEŻĄCO Z NOWINAMI O ZDROWYM ŻYCIU?

ZAPISZ SIĘ DO
ZDROWEGO NEWSLETTERA

ZAPISZ MNIE
ZAPISZ MNIE
Witaj w Naszym gronie :)
Jeżeli nie podasz nam swojego maila, to nie
mamy jak do Ciebie pisać.