ZDROWY BLOG - ŚNIADANIA

22 października 2018
PLACKI BANANOWO - OWSIANE Składniki na 2 porcje: Banan - 120 g (1 x Sztuka) Mleko spożywcze - 75 g (0.3 x Szklanka) Olej rzepakowy tłoczony na zimno - 20
20 września 2018
ŚNIADANIE Z PATELNI, CZYLI JAJKA I DYNIA W POMIDORACH Składniki na 1 porcję Papryka czerwona - 70 g (0.5 x Sztuka) Dynia - 80 g (0.4 x Porcja) Jaja kurze
04 września 2018
KOKTAJL Z OWOCAMI LEŚNYMI I SIEMIENIEM LNIANYM Składniki na 1 porcję Jogurt naturalny - 180 g (9.0 x Łyżka) Woda- 120 g (0.5 x Łyżka) Owoce leśne - 100 g
23 maja 2018
ŚNIADANIE AKTYWNYCH MISTRZÓW, CZYLI WYBUCHOWY MIX Z BAKALIAMI I DAKTYLAMI W WERSJI ROŚLINNEJ     Składniki na 1 porcję   Płatki orkiszowe 16 g (2 łyżki) 
Granat 50 g (1/2 sztuki)
 Orzechy włoskie
23 maja 2018
KANAPKI Z PASTĄ SOCZEWICOWO-POMIDOROWĄ I WARZYWAMI     Składniki na 1 porcję   Chleb żytni razowy 70 g (2 x kromka)
 Soczewica czerwona sucha 48 g (4 x łyżka)
 Koncentrat pomidorowy 15 g
23 maja 2018
KANAPKI ZE SŁODKIM DODATKIEM – SZYBKIE I POŻYWNE     Składniki na 1 porcję   Chleb żytni razowy 70 g (2 x kromka) Awokado 35 g (1/4 sztuki) Banan 60 g (1/2 sztuki)
23 maja 2018
KANAPKI Z WARZYWAMI I JAJKIEM SADZONYM     Składniki na 1 porcję   Chleb żytni razowy 70 g (2 x kromka) Papryka czerwona 50 g (kilka podłużnych plastrów) Ogórek zielony 30 g (kilka
29 stycznia 2018
RYŻ Z JABŁKIEM I CYNAMONEM FIT       Składniki na 1 porcję   Jabłko - 150 g (1 x Sztuka) Masło extra - 5 g (1 x Łyżeczka) Ryż brązowy - 50 g
29 stycznia 2018
ENERGETYCZNY KOKTAJL Z MANGO I BANANEM       Składniki na 1 porcję Płatki owsiane - 15 g (1.5 x Łyżka) Miód pszczeli - 10 g (0.42 x Łyżka) Banan - 50 g
29 stycznia 2018
KASZA JAGLANA Z WARZYWAMI, KIEŁKAMI I NASIONAMI CHIA       Składniki na 1 porcję Sól (biała) - 2 g (2 x Szczypta) Cukinia - 70 g (0.23 x Sztuka) Kiełki rzodkiewki -
29 stycznia 2018
JAJECZNICA Z AWOKADO I PIECZARKAMI       Składniki na 1 porcję   Jaja kurze (całe) - 110 g (1.96 x Sztuka) Cebula - 40 g (0.4 x Sztuka) Pieczarki - 70 g (3.5
29 stycznia 2018
GOFRY Z KASZY JAGLANEJ Z SERKIEM I MUSEM MALINOWYM (PRZEPIS NA 2 PORCJE)     Składniki na 1 porcję Zjedz 1 z 2 porcji   Kasza jaglana - 80 g (6.15 x Łyżka)

OSTATNIO DODANE:

NA CO MASZ OCHOTĘ?

ŚNIADANIA

ZUPY

DANIA GŁÓWNE

SAŁATKI

KOKTAJLE

DESERY

PIECZYWO

Wszelkie prawa zastrzeżone dla Instytut Dietetyki i Promocji Zdrowia by SPECTRUM MARKETING © 2016

  +48 787 323 370

 

    rejestracja@instytutdietetyki.pl

 

GABINET W TYCHACH

 

ul. Owczarska 9
43-100 Tychy

 

 

 

 

 

GABINET W KATOWICACH

 

ul. Podgórna 4
40-008
Katowice

GABINET W ZABRZU

 

ul. Wolności 338b
41-811 Zabrze

Niedługo znajdziesz nas także w Sosnowcu, Gliwicach i Bielsku-Białej.

GODZINY OTWARCIA:

 

poniedziałek 08:00 – 20:00
wtorek 08:00 – 20:00
środa 08:00 – 20:00
czwartek 08:00 – 20:00
piątek 08:00 – 16:00

 

NASZE SIEDZIBY

DOŁĄCZ DO NAS W SIECI:

KONTAKT:

Nasi Partnerzy:

 

DANE DO PRZELEWÓW:

 

Instytut Dietetyki i Promocji Zdrowia

41-409 Mysłowice, Kosztowska 27

ING BANK ŚLĄSKI: 50 1050 1399 1000 0091 4749 5429


Kod Swift ING Banku Śląskiego czyli: INGBPLPW
IBAN tworzymy poprzez dodanie tylko liter PL przed numerem rachunku.

CHCESZ BYĆ NA BIEŻĄCO Z NOWINAMI O ZDROWYM ŻYCIU?

ZAPISZ SIĘ DO
ZDROWEGO NEWSLETTERA

ZAPISZ MNIE
ZAPISZ MNIE
Witaj w Naszym gronie :)
Jeżeli nie podasz nam swojego maila, to nie
mamy jak do Ciebie pisać.

tel. 787 323 370

NAPISZ DO NAS

SKLEP ONLINE