ZDROWY BLOG - ŚNIADANIA

29 stycznia 2018
RYŻ Z JABŁKIEM I CYNAMONEM FIT       Składniki na 1 porcję   Jabłko - 150 g (1 x Sztuka) Masło extra - 5 g (1 x Łyżeczka) Ryż brązowy - 50 g
29 stycznia 2018
ENERGETYCZNY KOKTAJL Z MANGO I BANANEM       Składniki na 1 porcję Płatki owsiane - 15 g (1.5 x Łyżka) Miód pszczeli - 10 g (0.42 x Łyżka) Banan - 50 g
29 stycznia 2018
KASZA JAGLANA Z WARZYWAMI, KIEŁKAMI I NASIONAMI CHIA       Składniki na 1 porcję Sól (biała) - 2 g (2 x Szczypta) Cukinia - 70 g (0.23 x Sztuka) Kiełki rzodkiewki -
29 stycznia 2018
JAJECZNICA Z AWOKADO I PIECZARKAMI       Składniki na 1 porcję   Jaja kurze (całe) - 110 g (1.96 x Sztuka) Cebula - 40 g (0.4 x Sztuka) Pieczarki - 70 g (3.5
29 stycznia 2018
GOFRY Z KASZY JAGLANEJ Z SERKIEM I MUSEM MALINOWYM (PRZEPIS NA 2 PORCJE)     Składniki na 1 porcję Zjedz 1 z 2 porcji   Kasza jaglana - 80 g (6.15 x Łyżka)
23 listopada 2017
CHLEB W JAJKU Z POMIDORKAMI KOKTAJLOWYMI       Składniki na 1 porcję Chleb pszenny - 60 g (2 x kromka) Jajko kurze całe - 56 g (1 x sztuka) Pomidorki koktajlowe -
14 listopada 2017
JAJKO W KOSZULCE Z GRUSZKĄ I AWOKADO     Składniki na 1 porcję Jaja kurze (całe) - 60 g (1.07 x Sztuka) Awokado - 50 g (0.36 x Sztuka) Gruszka - 100
14 listopada 2017
JAGLANKA Z MUSEM MALINOWYM, TWAROGIEM I MUSLI     Składniki na 1 porcję Kasza jaglana - 40 g (3.08 x Łyżka) Twaróg chudy - 80 g (0.4 x Opakowanie) Maliny (mrożone) -
14 listopada 2017
ŚNIADANIE WARSTWOWE     Składniki na 1 porcję Jogurt naturalny (2% tł.) - 180 g (9 x Łyżka) Dżem morelowy (niskosłodzony) - 30 g (2 x Łyżeczka) Płatki owsiane - 30 g
14 listopada 2017
ZIELONY KOKTAJL     Składniki na 1 porcję Banan - 100 g (0.83 x Sztuka) Miód pszczeli - 10 g (0.42 x Łyżka) Jabłko - 100 g (0.67 x Sztuka) Oliwa z
14 listopada 2017
OWSIANKA Z JABŁKIEM, ORZECHAMI, RODZYNKAMI I NASIONAMI CHIA     Składniki na 1 porcję Płatki owsiane - 30 g (3 x Łyżka) Jabłko - 150 g (1 x Sztuka) Orzechy włoskie -
14 listopada 2017
KANAPKI Z AWOKADO I FIGĄ     Składniki na 1 porcję Awokado - 60 g (0.43 x Sztuka) Sałata masłowa - 20 g (4 x Liść) Brzoskwinia - 150 g (1.76 x

OSTATNIO DODANE:

NA CO MASZ OCHOTĘ?

ŚNIADANIA

ZUPY

DANIA GŁÓWNE

SAŁATKI

KOKTAJLE

DESERY

PIECZYWO

Wszelkie prawa zastrzeżone dla Instytut Dietetyki i Promocji Zdrowia by SPECTRUM MARKETING © 2016

  +48 787 323 370

 

    rejestracja@instytutdietetyki.pl

 

GABINET W TYCHACH

 

ul. Owczarska 9
43-100 Tychy

 

 

 

 

 

GABINET W KATOWICACH

 

ul. Podgórna 4
40-008
Katowice

GABINET W ZABRZU

 

ul. Wolności 338b
41-811 Zabrze

GODZINY OTWARCIA:

 

poniedziałek 08:00 – 20:00
wtorek 08:00 – 20:00
środa 08:00 – 20:00
czwartek 08:00 – 20:00
piątek 08:00 – 16:00

 

NASZE SIEDZIBY

DOŁĄCZ DO NAS W SIECI:

KONTAKT:

Nasi Partnerzy:

 

DANE DO PRZELEWÓW:

 

Instytut Dietetyki i Promocji Zdrowia

41-409 Mysłowice, Kosztowska 27

ING BANK ŚLĄSKI: 50 1050 1399 1000 0091 4749 5429


Kod Swift ING Banku Śląskiego czyli: INGBPLPW
IBAN tworzymy poprzez dodanie tylko liter PL przed numerem rachunku.

CHCESZ BYĆ NA BIEŻĄCO Z NOWINAMI O ZDROWYM ŻYCIU?

ZAPISZ SIĘ DO
ZDROWEGO NEWSLETTERA

tel. 787 323 370

NAPISZ DO NAS