ZDROWY BLOG - DANIA GŁÓWNE

OSTATNIO DODANE:

NA CO MASZ OCHOTĘ?

ŚNIADANIA

ZUPY

DANIA GŁÓWNE

SAŁATKI

KOKTAJLE

DESERY

PIECZYWO

19 czerwca 2018
BATATY ZAPIEKANE W ZIOŁACH PROWANSALSKICH Z DIPEM CZOSNKOWYM.       Składniki na 1 porcję   Bataty - 250 g (1 x Sztuka) Zioła prowansalskie - 6 g (2 x Łyżeczka) Sól himalajska -
23 maja 2018
SZYBKIE DANIE Z PATELNI     Składniki na 1 porcję   Jajko 50 g (1 sztuka) Oliwki 25 g (10 sztuk) Boczniaki 90 g (1 garść) Pomidory suszone 21 g (3 plastry) Kiełki
23 maja 2018
MAKARON Z POMIDORKAMI, OLIWKAMI, RUKOLĄ Z SEREM KOZIM I BURAKIEM     Składniki na 1 porcję   Makaron kokardki 45 g (1/2 szklanki) 
Burak 90 g (1/2 szklanki)
 Oliwki 25 g (10 sztuk)

29 stycznia 2018
GULASZ WOŁOWY Z KASZA GRYCZANĄ     Składniki na 1 porcję:   Ogórki kiszone - 150 g (2.5 x Sztuka) Cebula - 50 g (0.5 x Sztuka) Pieczarki - 50 g (2.5 x
14 listopada 2017
KOTLECIKI Z KASZY JAGLANEJ Z SOSEM POMIDOROWYM     Składniki na 1 porcję Kasza jaglana - 70 g (5.38 x Łyżka) Pieczarki - 80 g (4 x Sztuka) Papryka czerwona (świeża) -
13 listopada 2017
UDKO Z KACZKI W ŻURAWINIE I JABŁKU Z ZIEMNIACZKAMI I SURÓWKĄ Z PORA I JABŁKA     Składniki na 1 porcję Pieprz czarny mielony - 2 g (2 x Szczypta) Sól (biała)
13 listopada 2017
TORTILLA RAZOWA ZAPIEKANA Z KURCZAKIEM I SEREM, SURÓWKA Z POMIDORÓW - SOS CZOSNKOWY     Składniki na 1 porcję Ser gouda (tłusty) - 40 g (2.67 x Plasterek) Filet z piersi kurczaka
13 listopada 2017
SPAGHETTI ZE SZPINAKIEM, KREWETKAMI I SEREM FETA     Składniki na 1 porcję Czosnek - 10 g (2 x Ząbek) Masło extra - 5 g (1 x Łyżeczka) Sól (biała) - 2

Wszelkie prawa zastrzeżone dla Instytut Dietetyki i Promocji Zdrowia by SPECTRUM MARKETING © 2016

  +48 787 323 370

 

    rejestracja@instytutdietetyki.pl

 

GABINET W TYCHACH

 

ul. Owczarska 9
43-100 Tychy

 

 

 

 

 

GABINET W KATOWICACH

 

ul. Podgórna 4
40-008
Katowice

GABINET W ZABRZU

 

ul. Wolności 338b
41-811 Zabrze

Niedługo znajdziesz nas także w Sosnowcu, Gliwicach i Bielsku-Białej.

GODZINY OTWARCIA:

 

poniedziałek 08:00 – 20:00
wtorek 08:00 – 20:00
środa 08:00 – 20:00
czwartek 08:00 – 20:00
piątek 08:00 – 16:00

 

NASZE SIEDZIBY

DOŁĄCZ DO NAS W SIECI:

KONTAKT:

Nasi Partnerzy:

 

DANE DO PRZELEWÓW:

 

Instytut Dietetyki i Promocji Zdrowia

41-409 Mysłowice, Kosztowska 27

ING BANK ŚLĄSKI: 50 1050 1399 1000 0091 4749 5429


Kod Swift ING Banku Śląskiego czyli: INGBPLPW
IBAN tworzymy poprzez dodanie tylko liter PL przed numerem rachunku.

CHCESZ BYĆ NA BIEŻĄCO Z NOWINAMI O ZDROWYM ŻYCIU?

ZAPISZ SIĘ DO
ZDROWEGO NEWSLETTERA

ZAPISZ MNIE
ZAPISZ MNIE
Witaj w Naszym gronie :)
Jeżeli nie podasz nam swojego maila, to nie
mamy jak do Ciebie pisać.

tel. 787 323 370

NAPISZ DO NAS