ZDROWY BLOG - DESERY

OSTATNIO DODANE:

NA CO MASZ OCHOTĘ?

ŚNIADANIA

ZUPY

DANIA GŁÓWNE

SAŁATKI

KOKTAJLE

DESERY

PIECZYWO

20 kwietnia 2018
CIASTECZKA Z JABŁKIEM I AMARANTUSEM     Składniki na 10 porcjI   Zjedz 1 z 10 porcji   Jabłko - 150 g (1 x Sztuka) Ekspandowane ziarno amarantusa - 15 g (5 x Łyżka)
29 stycznia 2018
SAŁATKA Z KIWI I JABŁKA Z PRAŻONYM SŁONECZNIKIEM     Składniki na 1 porcję   Jabłko - 150 g (1 x Sztuka) Kiwi - 150 g (2 x Sztuka) Nasiona słonecznika - 20
29 stycznia 2018
RYŻ Z JABŁKIEM I CYNAMONEM FIT       Składniki na 1 porcję   Jabłko - 150 g (1 x Sztuka) Masło extra - 5 g (1 x Łyżeczka) Ryż brązowy - 50 g
29 stycznia 2018
GOFRY Z KASZY JAGLANEJ Z SERKIEM I MUSEM MALINOWYM (PRZEPIS NA 2 PORCJE)     Składniki na 1 porcję Zjedz 1 z 2 porcji   Kasza jaglana - 80 g (6.15 x Łyżka)
29 stycznia 2018
DAKTYLOWIEC (przepis na 12 porcji)     Składniki na 1 porcję: Zjedz jedną porcję.   Sól (biała) - 2 g (2 x Szczypta) Woda - 250 g (1 x Szklanka) Soda oczyszczona -
14 listopada 2017
KISIEL MALINOWY Z  ORZECHAMI I OTRĘBAMI     Składniki na 1 porcję Maliny (mrożone) - 50 g (0.1 x Opakowanie) Jabłko - 50 g (0.33 x Sztuka) Granat - 50 g (0.5
09 listopada 2017
PIECZONE JABŁKO Z KASZA JAGLANĄ, MIODEM I ORZECHAMI       Składniki na 1 porcję Jabłko - 150 g (1 x Sztuka) Kasza jaglana - 20 g (1.54 x Łyżka) Żurawina suszona -

Wszelkie prawa zastrzeżone dla Instytut Dietetyki i Promocji Zdrowia by SPECTRUM MARKETING © 2016

  +48 787 323 370

 

    rejestracja@instytutdietetyki.pl

 

GABINET W TYCHACH

 

ul. Owczarska 9
43-100 Tychy

 

 

 

 

 

GABINET W KATOWICACH

 

ul. Podgórna 4
40-008
Katowice

GABINET W ZABRZU

 

ul. Wolności 338b
41-811 Zabrze

Niedługo znajdziesz nas także w Sosnowcu, Gliwicach i Bielsku-Białej.

GODZINY OTWARCIA:

 

poniedziałek 08:00 – 20:00
wtorek 08:00 – 20:00
środa 08:00 – 20:00
czwartek 08:00 – 20:00
piątek 08:00 – 16:00

 

NASZE SIEDZIBY

DOŁĄCZ DO NAS W SIECI:

KONTAKT:

Nasi Partnerzy:

 

DANE DO PRZELEWÓW:

 

Instytut Dietetyki i Promocji Zdrowia

41-409 Mysłowice, Kosztowska 27

ING BANK ŚLĄSKI: 50 1050 1399 1000 0091 4749 5429


Kod Swift ING Banku Śląskiego czyli: INGBPLPW
IBAN tworzymy poprzez dodanie tylko liter PL przed numerem rachunku.

CHCESZ BYĆ NA BIEŻĄCO Z NOWINAMI O ZDROWYM ŻYCIU?

ZAPISZ SIĘ DO
ZDROWEGO NEWSLETTERA

ZAPISZ MNIE
ZAPISZ MNIE
Witaj w Naszym gronie :)
Jeżeli nie podasz nam swojego maila, to nie
mamy jak do Ciebie pisać.

tel. 787 323 370

NAPISZ DO NAS