ZDROWY BLOG - DESERY

OSTATNIO DODANE:

NA CO MASZ OCHOTĘ?

ŚNIADANIA

ZUPY

DANIA GŁÓWNE

SAŁATKI

KOKTAJLE

DESERY

PIECZYWO

20 września 2018
BUDYŃ ORKISZOWY Z JAGODAMI I KOKOSEM Składniki na 1 porcję Czarne jagody - 40 g (0.31 x Szklanka) Czekolada gorzka - 6 g (1 x Kostka) Skrobia ziemniaczana - 20
20 września 2018
LODY TRUSKAWKOWO - BANANOWE Z MLEKIEM KOKOSOWYM Składniki na 6 porcji: Banan - 120 g (1 x Sztuka) Truskawki, mrożone - 100 g (1 x Porcja) Mleczko kokosowe (12%) -
20 września 2018
LODY CZEKOLADOWE Z BATATÓW Składniki na 8 porcji Bataty - 150 g (0.75 x Sztuka) Kakao niskotłuszczowe - 15 g (1.5 x Łyżka) Czekolada gorzka - 20 g (3.33 x
14 sierpnia 2018
CIASTKA SŁONECZNIKOWE Składniki na 16 ciastek: Słonecznik łuskany - 200 g (20,0 x łyżka) Jajka - 112 g (2 x sztuka) Daktyle - 30 g Sposób przygotowania: Słonecznik zblendować na
19 czerwca 2018
NALEŚNIKI ALA SHREK       Składniki na 1 porcję     Mleko krowie lub roślinne  - 70 g (0,3 x szklanka) Jajko - 56 g (1 x sztuka) Szpinak  - 50 g (2 x
23 maja 2018
FASOLOVE BROWNIE     Składniki na 1 porcję   Fasola czerwona 220 g (1 puszka - odsączona)
 Banan 120 g (1 sztuka)
 Jajko 100 g (2 sztuki)
 Kakao 30 g (3 łyżki)
 Ksylitol
20 kwietnia 2018
CIASTECZKA Z JABŁKIEM I AMARANTUSEM     Składniki na 10 porcjI   Zjedz 1 z 10 porcji   Jabłko - 150 g (1 x Sztuka) Ekspandowane ziarno amarantusa - 15 g (5 x Łyżka)
29 stycznia 2018
SAŁATKA Z KIWI I JABŁKA Z PRAŻONYM SŁONECZNIKIEM     Składniki na 1 porcję   Jabłko - 150 g (1 x Sztuka) Kiwi - 150 g (2 x Sztuka) Nasiona słonecznika - 20
29 stycznia 2018
RYŻ Z JABŁKIEM I CYNAMONEM FIT       Składniki na 1 porcję   Jabłko - 150 g (1 x Sztuka) Masło extra - 5 g (1 x Łyżeczka) Ryż brązowy - 50 g
29 stycznia 2018
GOFRY Z KASZY JAGLANEJ Z SERKIEM I MUSEM MALINOWYM (PRZEPIS NA 2 PORCJE)     Składniki na 1 porcję Zjedz 1 z 2 porcji   Kasza jaglana - 80 g (6.15 x Łyżka)
29 stycznia 2018
DAKTYLOWIEC (przepis na 12 porcji)     Składniki na 1 porcję: Zjedz jedną porcję.   Sól (biała) - 2 g (2 x Szczypta) Woda - 250 g (1 x Szklanka) Soda oczyszczona -
14 listopada 2017
KISIEL MALINOWY Z  ORZECHAMI I OTRĘBAMI     Składniki na 1 porcję Maliny (mrożone) - 50 g (0.1 x Opakowanie) Jabłko - 50 g (0.33 x Sztuka) Granat - 50 g (0.5

Wszelkie prawa zastrzeżone dla Instytut Dietetyki i Promocji Zdrowia by SPECTRUM MARKETING © 2016

  +48 787 323 370

 

    rejestracja@instytutdietetyki.pl

 

GABINET W TYCHACH

 

ul. Owczarska 9
43-100 Tychy

 

 

 

 

 

GABINET W KATOWICACH

 

ul. Podgórna 4
40-008
Katowice

GABINET W ZABRZU

 

ul. Wolności 338b
41-811 Zabrze

Niedługo znajdziesz nas także w Sosnowcu, Gliwicach i Bielsku-Białej.

GODZINY OTWARCIA:

 

poniedziałek 08:00 – 20:00
wtorek 08:00 – 20:00
środa 08:00 – 20:00
czwartek 08:00 – 20:00
piątek 08:00 – 16:00

 

NASZE SIEDZIBY

DOŁĄCZ DO NAS W SIECI:

KONTAKT:

Nasi Partnerzy:

 

DANE DO PRZELEWÓW:

 

Instytut Dietetyki i Promocji Zdrowia

41-409 Mysłowice, Kosztowska 27

ING BANK ŚLĄSKI: 50 1050 1399 1000 0091 4749 5429


Kod Swift ING Banku Śląskiego czyli: INGBPLPW
IBAN tworzymy poprzez dodanie tylko liter PL przed numerem rachunku.

CHCESZ BYĆ NA BIEŻĄCO Z NOWINAMI O ZDROWYM ŻYCIU?

ZAPISZ SIĘ DO
ZDROWEGO NEWSLETTERA

ZAPISZ MNIE
ZAPISZ MNIE
Witaj w Naszym gronie :)
Jeżeli nie podasz nam swojego maila, to nie
mamy jak do Ciebie pisać.

tel. 787 323 370

NAPISZ DO NAS

SKLEP ONLINE