WRÓĆ DO AKTUALNOŚCI

WRÓĆ DO PRZEPISÓW KULINARNYCH

WRÓĆ DO ZDROWEGO BLOGA

ZIELONY KOKTAJL

 

 

Składniki na 1 porcję

Banan - 100 g (0.83 x Sztuka)
Miód pszczeli - 10 g (0.42 x Łyżka)
Jabłko - 100 g (0.67 x Sztuka)
Oliwa z oliwek - 10 g (1 x Łyżka)
Kiwi - 80 g (1.07 x Sztuka)
Szpinak (mrożony) - 50 g (0.5 x Porcja)
Otręby owsiane - 20 g (2.86 x Łyżka)
Woda - 100 g (0.4 x Szklanka)

 

 

 

Sposób przygotowania:

Wszystkie składniki zmiksuj. Zamiast oliwy z oliwek możesz użyć oleju lnianego lub
innego oleju tłoczonego na zimno.

 

 

 

Wartość odżywcza:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KATARZYNA KASZYCA

opracowała przepisy i artykuł

kategoria: śniadania, koktajle

 

 

 

14 listopada 2017

ZIELONY KOKTAJL

Z serii Zdrowy Blog:

25 stycznia 2019
KULKI MOCY Z CIECIERZYCY Składniki na 8 porcji: Zjedz 1 z 8 porcji Ciecierzyca (ugotowana) - 400 g (20 x Łyżka) Miód pszczeli - 48 g (2 x Łyżka) Masło
21 stycznia 2019
Grillowana pierś z kurczaka z pieczonymi ziemniaczkami i batatami oraz marchewka z groszkiem  Składniki na 1 porcje: Marchew z groszkiem, mrożona - 250 g (1.67 x Porcja) Oliwa z oliwek

COŚ NA DESER:

Dołącz do nas na:

 

 

 

 

Twój e-mail
ZAPISZ MNIE
ZAPISZ MNIE
Witaj w Naszym gronie :)
Jeżeli nie podasz nam swojego maila, to nie
mamy jak do Ciebie pisać.

CHCESZ BYĆ NA BIEŻĄCO Z NOWINAMI O ZDROWYM ŻYCIU?

ZAPISZ SIĘ DO
ZDROWEGO NEWSLETTERA

Wszelkie prawa zastrzeżone dla Instytut Dietetyki i Promocji Zdrowia by SPECTRUM MARKETING © 2016

  +48 787 323 370

 

    rejestracja@instytutdietetyki.pl

 

GABINET W TYCHACH

 

ul. Owczarska 9
43-100 Tychy

 

 

 

 

 

GABINET W KATOWICACH

 

ul. Podgórna 4
40-008
Katowice

GABINET W ZABRZU

 

ul. Wolności 338b
41-811 Zabrze

GABINET W BYTOMIU

 

ul. Stanisława Moniuszki 20
41-902 Bytom

GODZINY OTWARCIA:

poniedziałek 08:00 – 16:00
wtorek 08:00 – 16:00
środa 12:00 – 20:00
czwartek 12:00 – 20:00
piątek 12:00 – 16:00

Inne godziny pracy rejestracji są uzależnione od godzin pracy dietetyków.

 

 

 

NASZE SIEDZIBY

DOŁĄCZ DO NAS W SIECI:

KONTAKT:

Nasi Partnerzy:

 

DANE DO PRZELEWÓW:

 

Instytut Dietetyki i Promocji Zdrowia

41-409 Mysłowice, Kosztowska 27

ING BANK ŚLĄSKI: 50 1050 1399 1000 0091 4749 5429


Kod Swift ING Banku Śląskiego czyli: INGBPLPW
IBAN tworzymy poprzez dodanie tylko liter PL przed numerem rachunku.

CHCESZ BYĆ NA BIEŻĄCO Z NOWINAMI O ZDROWYM ŻYCIU?

ZAPISZ SIĘ DO
ZDROWEGO NEWSLETTERA

Twój e-mail
ZAPISZ MNIE
ZAPISZ MNIE
Witaj w Naszym gronie :)
Jeżeli nie podasz nam swojego maila, to nie
mamy jak do Ciebie pisać.

tel. 787 323 370

NAPISZ DO NAS

SKLEP ONLINE